Yandex Metrica

Survivor Atakan'dan Sercan'ı kızdıracak sözler! Samimiyetsiz…

Survivor Atakan'dan Sercan'ı kızdıracak sözler! Samimiyetsiz…

TV8'de yeni sezonuyla ekrana gelmeye başlayan Survivor, yeni sezona çok hızlı başladı. Sürgün Kampına giden ve eleme potasına giren Survivor Sercan ile Avatar Atakan arasında eleme konseyi öncesi gergin anlar yaşandı. Öte yandan Survivor 2022'nin ilk ödül oyunu da bu akşam ekrana geldi.

Magazin

09.02.2024, 17:59

Acun Medya yapımcılığında Dominik'te yapılan Survivor All Star 2022'de eleme adayları belli oldu. 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı adaya veda edecek isim belli olacak. Sürgün kampına giden 4 isimden biri eleme gününde Survivor'a veda edecek.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SERCAN’DAN OLAY TEPKİ

Sürgün kampına giden isimlerden Survivor Sercan, gitmeden önce söyledikleri ile kamptan dönüşte yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çekti. Sürgün kampı dönüşü konseyde yaptığı, "Bir daha olursa art niyet ararım" çıkışına en sert tepkiyi eski şampiyon Avatar Atakan gösterdi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"SAMİMİYETSİZLİĞİNİ GÖSTERDİ"

Survivor Atakan, Sercan Yıldırım hakkında, "Aba altından sopa gösterme hareketleri yaptı. O benim hoşuma gitmedi. O, ilk yaptığı konuşmanın samimiyetsizliğini bana gösterdi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading