Yandex Metrica

Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Acun Ilıcalı açıkladı 'Erken bir veda yaşanıyor'

Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Acun Ilıcalı açıkladı 'Erken bir veda yaşanıyor'

Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde takımlar ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Kaybeden takım bir eleme adayı daha çıkarırken, Acun Ilıcalı'dan Atakan Işıktutan hakkında açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:51

Bu yıl 'All Star' konseptiyle ekrana gelen Survivor'un 20 Şubat akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Gönüllüler ve Ünlüler'in kıyasıya yarıştığı oyunda kazanan taraf Ünlüler oldu. Atakan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaşan Acun Ilıcalı, yarışmaya devam edip etmeyeceğini açıkladı.

"RİSKLER OLUŞABİLMESİ SÖZ KONUSU"

Atakan hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Atakan'ın omzuyla ilgili detaylı bir şekilde sağlık ekibimiz incelemeler yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Tabii ki gündeme geldi. Sağlık ekibimiz Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük bir risk olacağını ve kendi sağlığıyla ilgili ciddi problemler yaratabileceğini söyledi." dedi.

"SURVİVOR'A VEDA ETTİ"

"Üzgünüz, çok erken bir sakatlık oldu" diyen Ilıcalı, açıklamasının devamında "Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve Atakan bugün itibarıyla Survivor All Star'a veda etti. Yarın vedalaşmaya gelecek" ifadelerini kullandı.

İLK GÜN OMZU ÇIKMIŞTI

Yedeklerden All Star'a katılan Atakan Işıktutan, ilk günkü performansında omzu çıkarak sakatlık geçirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading