Yandex Metrica

Survivor All Star'da aşk! Evrim Keklik ağzından kaçırdı, Ogeday ve Nisa'nın sevgili olduğu ortaya çıktı

Survivor All Star'da aşk! Evrim Keklik ağzından kaçırdı, Ogeday ve Nisa'nın sevgili olduğu ortaya çıktı

Survivor All Star'da yarışmacılardan Nisa ve Ogeday'ın aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Evrim Keklik, Nisa'nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile atıştığı sırada Nisa ve Ogeday'ın sevgili olduğunu ağzından kaçırdı.

Magazin

17.03.2024, 01:29

Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Bölükbaşı, performansının yanı sıra özel hayatıyla da sıkça gündeme gelmişti. Yarışmanın ardından ise Barış Murat Yağcı ile sevgili olması herkesi şaşırtmıştı. İkili, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında da ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu.

Survivor All Star kadrosunda bu yıl da yarışan Bölükbaşı'nın adı Ogeday Girişken ile aşk dedikodularına karışmıştı. Evrim Keklik'in o iddiaları doğrular nitelikteki sözleri dikkat çekti.

"OGEDAY VARKEN ÖYLE BİR ŞEY YAPMAM"

Yarışma sırasında Barış Murat Yağcı'ya sinirlenen Evrim, "Bunu sevenlere, sevgililerine anlam veremiyorum" dedi. Bunun üzerine Nisa "Bana da laf atmasan olmazdı" diye yanıt verdi. Ardından Evrim "Ogeday varken öyle bir şey yapmam" ifadelerini kullandı. Bu sözler aşk iddialarının doğru olduğu şeklinde yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading