Yandex Metrica

Survivor All Star 2022 kadrosunda hangi isimler var?

Survivor All Star 2022 kadrosunda hangi isimler var?

TV8'de ekrana gelecek olan Survivor All Star 2022'nin kadrosu merak ediliyor. Peki Survivor All Star 2022 kadrosunda hangi isimler var? İşte detaylar...

Magazin

23.01.2024, 18:08

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor bu yıl Survivor All Star 2022 olarak ekrana gelecek. TV8'in en çok izlenen programlarından Survivor'un yeni sezon kadrosu merak ediliyor. Seyirciler "Survivor 2022 All Star kadrosunda kimler var?" sorusu araştırılıyor. Ata Benli, Youtube'da yayınladığı videoda kadrodaki isimleri açıkladı. Peki Survivor All Star 2022 kadrosunda hangi isimler var? İşte merak edilenler...

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 2022 ALL STAR KADROSU

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'in sevilen programlarından Survivor bu yıl All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak. Yarışmanın kadrosu uzun süredir merak konusu iken, ünlü fenomen Ata Benli yarışma kadrosunu YouTube'da yayınladığı video ile ifşa etti. Ata Benli'nin kadroyu açıklamasının ardından Acun Ilıcalı'nın tepkisi merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde milli atlet Merve Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alacağını duyurmuştu. Benli'nin açıklamasına göre geçtiğimiz aylarda ayrılan, 2020 Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı da kadroda yer alıyor. 

Ata Benli'nin açıklamasına göre Survivor 2022 All Star kadrosu şöyle;

Sercan Yıldırım, Ogeday, Damla Can Kılıç, Mert Öcal, Hikmet Tuğsuz, Berkay Yuvakuran, Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Elif Gören, Batuhan Karacakaya, Furkan Kızılay, Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu, Turabi, Anıl Berk Baki, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Nagehan Karadere.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading