Yandex Metrica

Survivor 2023 yarışmacısı Berdan Mardini kimdir, aslen nereli? Berdan Mardini eşi

Survivor 2023 yarışmacısı Berdan Mardini kimdir, aslen nereli? Berdan Mardini eşi

Survivor'a 2023 yarışmacısı Berdan Mardini'nin hayatı merak edilip araştırılıyor. Ünlü türkücü hakkında vatandaşlar; 'Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini kaç yaşında? Berdan Mardini aslen nereli? Berdan Mardini Mardinli mi? Berdan Mardini evli mi? Berdan Mardini eşi kim? Berdan Mardini ne iş yapıyor?' gibi sorulara yanıt arıyor. Detayları haberimizde...

Magazin

23.01.2024, 20:17

Survivor 2023'e katılarak dikkatleri üzerine çeken Berdan Mardini hakkında hakkında sosyal medyada vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Ünlü türkücü hakkında vatandaşlar; 'Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini kaç yaşında? Berdan Mardini aslen nereli? Berdan Mardini Mardinli mi? Berdan Mardini evli mi? Berdan Mardini eşi kim? Berdan Mardini ne iş yapıyor?' gibi sorulara yanıt arıyor. Berdan Mardini'nin hayatına dair tüm detaylar haberimizde...

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

Berdan Mardini 5 Kasım 1978'de Diyarbakır'da doğdu. Mardini, babasının devlet memuru olması sebebiyle çocukluğunu farklı farklı şehirlerde geçirdi. Berdan Mardini'nin ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde sürdüren Berdan Mardini, o senelerde tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgi duydu ve sonrasında ses yarışmasına katıldı.

Berdan Mardini, babasının emekli olmasının ardından ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti. Mardini burada lise eğitimine İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde devam etti. Üniversite okumak isteyen fakar sınavları kazanamayan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde işe başladı. Burada 2 sene boyuncu farklı pozisyonlarda çalışmasının sonrasında bağlama kursuna giden Berdan Mardini, tesadüfen bir eğlence mekanında şarkı söyleyince, orada yeteneğini fark eden müzik prodüktörü sayesinde müzik dünyasına adım atmış oldu.

90'lı dönemlerin gece kulüpleri ve türkü bar tarzı mekanlarda çıkan Berdan Mardini, bu zamanlar eğitim almakta çok istekli olduğu konservatuar sınavlarına girdi fakat başarılı olamadı.

Berdan Mardini ilk albümünü 2000'de çıkardı fakat yaşadığı teknik problemler nedeniyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 senesinde ise çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası popüleritesi ciddi bir artış kazandı. Berdan Mardini'nin ününe ün katan ve herkes tarafından tanınır olmasını sağlayan ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısı oldu.
Ünlü şarkıcı müzikal çalışmalarının yanından bir dönem TRT 6 kanalında program sundu.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

BERDAN MARDİNİ EŞİ KİM?

Berdan Mardini ile Fatoş Mardini Paris'te yaşarken tanışıp aşık oldular. 2012 senesinde çok sayıda ünlünün katılımıyla dillere destan bir düğünle dünya evine girdiler. Evlilik sonrası ise kocası Berdan Mardini'nin ' Eşim ayaklarımı yıkar, bana hizmet eder terliklerimi ayağıma getirir' sözleri bir dönem magazin dünyasında çok konuşuldu. Berdan Mardini'nin eşine ise bir süre önce arabadayken silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. 

BERDAN MARDİNİ EŞİNDEN NEDEN BOŞANDI?

Berdan Mardini iki çocuğunun annesi olan Fatoş Yelliler'den aldatma sebebiyle boşandı. Fatoş Yelliler, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun evlenme aşamasında olduğu Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading