Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sünnet derilerinden yaptırdığı bakımla tepki çekmişti! Selen Görgüzel eleştirilere ateş püskürdü 'Çocuklarımızı yiyorsun...'

Sünnet derilerinden yaptırdığı bakımla tepki çekmişti! Selen Görgüzel eleştirilere ateş püskürdü 'Çocuklarımızı yiyorsun...'

Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde sünnet derisinden estetik yaptırdığı haberiyle gündeme geldi. Eleştirilerin hedefi olan Görgüzel'den yanıt gecikmedi.

Magazin

23.01.2024, 19:35

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitiren Selen Görgüzel, bir güzellik merkezi çıkışında görüntülenmiş, sünnet derilerinden bakım yaptırdığı açıklamasıyla tepki çekmişti.

Görgüzel, "Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış" demişti.

"ÇOK ACINASI DURUMDA İNSANLAR"

Bu açıklamasının ardından eleştiri yağmuruna tutulan Selen Görgüzel, kendisine gelen tepkilere sert yanıt verdi. Kanal D canlı yayınına bağlanan Görgüzel şöyle konuştu:

"Bir daha yaptırırım tabi. Mantık dışı yorumlara üzülmüyorum şuursuzca söylemlere üzülmem. Çirkin yorumları takmıyorum. Çocuklarımızı yiyorsun yazmış bir tanesi çok ayıp bir şey. Bunları takamam. Çok acınası durumda insanların varlığını sosyal medyada görüyorum"

"İŞİNİZ GÜCÜNÜZ BOŞ SES ÇIKARMAK"

Instagram hesabından da açıklama yapan Görgüzel, "Anlamadan araştırmadan abuk subuk yaptığınız yorumları silmiyorum ki cahilliğiniz ifşa olsun! Teneke gibi işiniz gücünüz boş boş ses çıkarmak teknoloji ve tıbbın büyük araştırmalar ve izinler sonucu geliştirdiği bir yöntemi vahşete çeviren felaket tellalları..

Buyurun; yeni doğan sünnet derisinden elde edilen fibroblast hücrelerinin, yüksek teknolojiye sahip laboratuvar ortamında, biyomühendislik teknikleri ile çoğaltılarak kişinin ihtiyaç duyduğu bölgeye enjekte edilmesine dayanan allojenik" tir. Yani kimsenin çoluğu çocuğu kesilip biçilmiyor hasta mısınız? el insaf yahu!" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading