Yandex Metrica

Söylemezsem Olmaz programında büyük yüzleşme! Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali birbirine girdi! Gerilim günlerdir devam ediyordu

Söylemezsem Olmaz programında büyük yüzleşme! Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali birbirine girdi! Gerilim günlerdir devam ediyordu

Söylemezsem Olmaz sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto arasında bir süredir gerilim yaşanıyordu. Serengil, kendisine mobbing yapıldığını iddia etmişti. Üç sunucu, programın bugünkü canlı yayınında yüzleşti.

Magazin

05.04.2024, 05:34

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda canlı yayında tartışma yaşamıştı. Programda yaşananların ardından Serengil, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra üç sunucu birbiri hakkında tartışma yaratacak ithamlarda bulunmuş, Seren Serengil kendisine mobbing yapıldığını iddia etmişti. 

Gerilim devam ederken üç sunucu, programın bugünkü canlı yayınında yüzleşti. Bircan Bali, Seren Serengil'in sosyal medya hesabından yaptığı "Bana mobbing yapılıyor" paylaşımını sordu. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"BİRTAKIM ŞEYLERİ HAK ETMEDİM"

Bali'nin "Sana birilerinin mobbing yaptığını söyleyerek bizi zan altında bırakıyorsun. Bunu bir açıklar mısın?" sözleri üzerine Serengil şöyle konuştu:

"Ben Amerika'ya giderken sizi öperek gittim. Keşke olmasaydı ama bir şekilde oldu. Çözülmesi gereken yer burası değil. Birbirimizle alakalı, kızgınlığımız ya da endişemiz varsa burası değil. Senin bu son olaylara kadar bana bir saygısızlığın olmadı. Ben yokken 'biz çok iyi bir ikiliyiz' falan dediniz. Birtakım şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum.

Biz her konuşmadığımız birbirimizin düşmanına mı gideceğiz? Benim ses kaydımı yayınlamak için montaj yapıldı ben de sinir krizi geçirdim. Ben hiçbir zaman yakınlarımla böyle olmak istemiyorum. Bizim aramızda kim daha çok konuştu diye laf olmamalı. Biz tartışabiliriz, yapımcımız da bunu ekrana yansıttığı için onun da suçu var"

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"SENİN SÖYLEDİKLERİNİ SÖYLEMEYE UTANIRIM"

Bircan Bali ise "Ben senin söylediklerini söylemeye utanırım. Benim seninle bir sorunum yoktu. Seninle de hiç sorunum yok. Biz hiçbir şey de yazmıyoruz. Bu soğuk savaşı sen devam ettiriyorsun. Biz senin programdan gitmeni istemiyoruz. Kimse sana mobbing de yapmıyor" sözleriyle tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading