Yandex Metrica

Sosyal medyayı karıştıran olay! Rezaletin perde arkasında Engin Altan mı var? Evli bir kadınla birlikte

Sosyal medyayı karıştıran olay! Rezaletin perde arkasında Engin Altan mı var? Evli bir kadınla birlikte

Takvim Gazetesi'nde ortaya atılan yasak aşk iddiası magazin dünyasına şoke etkisi yarattı. Sosyetik bir güzelle olan ünlü bir ismin, spor camiasından evli bir kadınla ilişki yaşadığı, eşinin de başka ünlü bir iş insanıyla birlikte olduğu öne sürüldü.

Magazin

24.04.2024, 15:33

Magazin dünyası günlerdir isim verilmeden ortaya atılan yasak aşk iddiasıyla çalkalanıyor. Takvim Gazetesi'nin Kara Kedi köşesindeki yasak aşk söylentisi ortalığı karıştırdı. Skandalda bahsedilen kişilerin kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

"İYİ AİLE BABASI GÖRÜNTÜSÜNÜN ALTINDA..."

Gazetenin yasak aşk iddiasında "Yıllardır birlikte olduğu meslektaşını terk edip aniden sosyetik güzelle evlenen ünlü erkeğimiz, çizdiği 'iyi aile babası' görüntüsünün altında meğer çok farklı bir hayat saklıyormuş. Ailece görüştüğü sosyetik bir güzelle yakınlaşan ünlü erkeğimizin bu sarışın güzele olan ilgisi enginlere sığmamış.

Kendisi de evli olan ve spor dünyasında da tanınan bu genç kadın, ünlü erkeğimizin karizmasına yenik düşüp eşine ihanet etmeye başlamış. Büyük bir titizlikle yasak aşklarını sürdüren ünlü erkeğimiz ile güzel anne, sık sık ortak noktaları olan İzmir'e yakın bölgelerde baş başa görülüyormuş" ifadeleri kullanıldı.

"YASAK AŞKININ EŞİYLE ARKADAŞ"

İddiaların devamında ünlü oyuncunun sosyetik eşinin de başkasıyla görüştüğü iddia edildi. "Kendisi gibi sosyetik olan ve eskiden magazin manşetlerinden düşmeyen iş adamına gönlünü kaptıran sosyetik güzelimiz, yasak aşkının güzeller güzeli eşiyle de arkadaşmış." denildi.

"YAKINDA MAT OLMALARI MUHTEMEL"

Haberde "Bu sosyetik kadın, eski bir playboy olan iş insanına abayı fena yakmış. Her ikisi de bekar olduğu dönemlerde de kısa süreli beraberlik yaşayan ikilinin buluşma adresi ise playboyumuzun teknesiymiş. Bu ihanet zinciri, son günlerde o kadar çok konuşulmaya başlanmış ki; adeta bir satranç oyunundaymış gibi hamlelerini titizlikle atan ünlü ve sosyetiklerin yakında mat olması da muhtemel..." ifadeleri yer aldı.

ÜNLÜ İSİM ENGİN ALTAN DÜZYATAN İDDİASI

Yasak aşk iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Haberler Ankara'nın haberine göre; söz konusu iddiada Engin Altan Düzyatan ve Mert Fırat'ın isimleri öne çıktı. Engin Altan Düzyatan'ın Neslişah Alkoçlar ile evlenmeden önce oyuncu Özge Özpirinçci ile aşk yaşadığı biliniyor. Haberde yer verilen "Ünlü erkeğimizin bu sarışın güzele olan ilgisi enginlere sığmamış." ifadesi de gönderme olarak yorumlandı. 

Diğer yandan Mert Fırat da İdil Fırat ile evlenmede önce Hande Doğandemir ile birliktelik yaşamış, ikili aldatma iddiaları nedeniyle yollarını ayırmıştı.

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın ise evlenmeden önce şu an Yasemin Ergene'nin eşi İzzet Özilhan ile birlikte olduğu biliniyor.  Bir diğer iddia ise yasak aşk skandalındaki ismin Şeyda Coşkun ya da Selin Denizli olabileceği yönünde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading