Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sosyal medya Tuğba Altıntop’un değişimini konuşuyor! Hayat bana adil davranmadı

Sosyal medya Tuğba Altıntop’un değişimini konuşuyor! Hayat bana adil davranmadı

Tuğba Altıntop’un değişimi sosyal medyada gündem haline geldi. Tuğba Altıntop’un takipçileri değişimine şaşırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:36

Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop, bir süredir müzikle ilgileniyor. Uzun bir aradan sonra hayranlarını karşına çıkan Altıntop, değişimiyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Tuğba Altıntop, iki yıl önce bir tekne kazasında hayatını kaybeden Onurcan Özcan'ın son bestesi 'Hüzün Hoş Geldin'i yorumlamıştı.                

         

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

“KÜLLERİMDEN DOĞUYORUM”               

Şarkıcı, "Hayat bana fazla adil davranmadı. Acılarımla yoğruldum, büyüdüm ve olgunlaştım. Bu dönemde karşıma çıkan bu şarkı, bana yeniden 'can' oldu. Şimdi Anka Kuşu misali küllerimden doğuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Tuğba Altıntop, sosyal medyada gündem oldu. Altıntop'un yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. Bazı takipçileri 'bu Tuğba mı?' yorumları yaptı. Yazlıklarının bahçesinde uzun süre güneşlenen Altıntop, daha sonra su almak için kalktığında birkaç adım sonra başının dönesi sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde beton zemine düşmüştü.      

                   

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

KAZA SIRASINDA BURNU KIRILDI

Ciddi şekilde yaralanan ve burnu kırılan Tuğba Altıntop'un dişlerinde de kırıklar oluşmuştu. Altıntop'un evde geçirdiği kaza sonrası yüzüne cam kırıkları battı ve izler kaldı. Yüzündeki camlar çıkarıldıktan sonra kalan izler giderildi ve Tuğba Altıntop'un yüzüne yağ enjeksiyonu yapıldı. Kaza sırasında burnunun kırıldığını Instagram hesabından duyuran Altıntop, yeni yüzüyle hayranlarını şaşırtmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading