Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son hali içler acısı! Davayı kaybeden ünlü oyuncu bakın ne halde görüntülendi

Son hali içler acısı! Davayı kaybeden ünlü oyuncu bakın ne halde görüntülendi

Hollywood yıldızı Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki iftira davası geçtiğimiz haftalarda sonuçlandı. Davayı kaybeden ve 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmedilen Amber Heard, bir outlet mağazasından alışveriş yaparken görüntülendi.

Magazin

23.01.2024, 19:26

2011 yılında 'The Rum Diary' filminin setinde aşk yaşamaya başlayan Johnny Depp ve Amber Heard, 2015 yılında evlenmiş, 2017 yılında ise boşanma kararı almıştı. Amber Heard'ün eşinden şiddet gördüğü iddialarının ardından ikili arasında tüm dünya tarafından takip edilen 'taciz ve iftira' davası başlamıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise jüri kararını açıklamıştı.

Jüri Johnny Depp'i haklı bulurken, mahkeme Amber Heard'ün eski eşine 15 milyın dolar tazminat ödemesine karar vermişti. Oyuncunun hukuk ekibinde yer alan avukat Elaine Bredehoff, Heard'ün bu tazminatı ödeyip ödeyemeyeceği sorusuna "Ah,hayır! Kesinlikle hayır" yanıtını verdi.

UCUZ ÜRÜN BULMAYA ÇALIŞTI

Yaşananların ardından haksızlığa uğradığı şeklinde açıklamalarda bulunan Heard, ucuz ürünler satan bir giyim mağazasında objektiflere yansıdı. Oyuncunun keyifsiz halleri ve uygun fiyatlı ürünler bulmak için mağazayı uzun uzun gezmesi dikkat çekti.

Bu durum sosyal medyada gündem olurken, bazı kullanıcılar Heard'ün maddi anlamda gerçekten kötü olduğunu söyledi. Bazı kullanıcılar ise Heard'ün tazminatı ödeyecek gücü olmadığını kanıtlamak için böyle bir şey yaptığını savundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading