Yandex Metrica

Somer Sivrioğlu'nun olaylı gecesi! Sevgilisiyle yakalanınca panikledi

Somer Sivrioğlu'nun olaylı gecesi! Sevgilisiyle yakalanınca panikledi

Masterchef jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, dün akşam bir mekan çıkışı sevgilisiyle görüntülendi. Ünlü şef, acele etmek isteyince şoförü park halindeki milyonluk araca çarptı.

Magazin

23.01.2024, 18:20

Masterchef Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, yaşadığı olaylı geceyle gündeme geldi. Somer Şef, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek'te bir mekandaydı. Basın mensuplarını görünce panikleyen ünlü şef, aceleyle aracına binerek mekandan ayrılmak istedi.

Sivrioğlu'nun bindiği otomobilin şoförü park halindeki 3 milyon TL'lik bir spor arabaya vurdu. Ünlü şef, hiçbir şey olmamış gibi davranarak aracından çıkmadı. 

Spor aracın sahipleri, Sivrioğlu'nun bindiği otomobilin plakasını alarak polise ihbarda bulundu. Araç sahibi, mağduriyetinin giderilmemesi durumunda şikayetçi olacağını söyleyerek mekandan ayrıldı. 

EVLİLİĞİ İHANET NEDENİYLE BİTMİŞTİ

Diğer yandan Somer Sivrioğlu, 18 yıllık evliliğini iki yıl önce noktalamıştı. Ünlü şefin Masterchef programının editörü ile eşini aldattığı iddia edilmişti. İhanet haberlerinin ardından açıklama yapan Aslı Sivrioğlu, "İhaneti gözlerimle gördüm! Arkadaşlarımın restoranda görüp, bana haber vermesiyle başladı. Daha sonra da mesajlaşmalarını yakaladım. Ne yazık ki Somer de ihaneti inkar etmedi." şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading