Yandex Metrica

'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu hakim karşısında! Duruşmaya gelinlikle geldi

'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu hakim karşısında! Duruşmaya gelinlikle geldi

Sisi olarak bilinen Seyhan Soylu, sosyal medyada tanıştığı kişinin özel hayatına dair fotoğraf ve videoları paylaşarak 'sapık' ifadesini kullandığı gerekçesiyle yargılanıyordu. Soylu'nun duruşmaya gelirken gelinlik giymesi dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin özel hayatına ilişkin fotoğraf ve videolarını paylaşarak hakaret ettiği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordu. Bugün Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmayla davanın görülmesine devam edildi. Soylu, duruşmaya gelinlikle katıldı.

"BENİ SANAL ALEMDE AŞK OYUNUNA ÇEKTİ"

Sanık Seyhan Soylu, A.E'nin kendisine aşkını ilan ettiğini, etkileyecek sözler yazdığını belirtti. A.E.'nin kendisini Çeşme'ye çağırdığını anlatan Soylu, "Çeşme'ye gittiğimde müştekiyi aradım ulaşamadım. Telefonunu sosyal medyasını her şeyini kapatmıştı. Benimle dalga geçer gibi hareket etmişti. Ben de bu yaptığına sinirlenerek davaya konu paylaşımları yaptım.

Bu suçu işledim ancak bunu müşteki bana yaptırmıştır. Beni sanal alemde aşk oyunun içerisine çekmiştir. İstanbul'a döndüğümde müşteki yine beni aradı. Amacı travmatik olaylar yaşayıp psikolojimin bozulmasına sebep olmaktı" diye konuştu.

"ÜZERİMDEKİ GELİNLİK MÜŞTEKİNİN ANNESİNİN"

Duruşmaya giyip geldiği gelinliği A.E'nin hediye ettiğini söyleyen Soylu, "Şu an üzerimde müştekinin annesinin giydiğini söylediği gelinlik var. Bunu bana müşteki yolladı. Bunu rezil olmak pahasına giydim. Müşteki benden maddi bir çıkar sağlamadı. Sadece bir ara benden 20 bin dolar istedi. O parayı bir yere bırakmamı istedi. Ben parayı kese kağdına koyup yere bıraktım.

Oradan ayrıldım uzaktan korumalarım orayı izledi ancak parayı alan olmadı. O gün müşteki ile yüz yüze görüştük. Benim tarzım olan bir insan değildi. Amaç alay etmekti. Amaç nefsimle oynamakmış. Benim hayatımı mahvettiler" dedi.

"İNSANLARLA ALAY EDİYORLAR"

Duruşmada yeniden söz alıp konuşan sanık Soylu, "Gelinliği sorgulattığımda şu an 45-50 bin TL çıkıyor ve antikadır. Sırf oyun oynamak için paraya kıyılmıştır. Bana bindallı yolladı. Bu şahısların maddi gelirleri iyidir. Kendileri şımarıktır. Maddi sıkıntıları yoktur. Kendilerine kurban seçiyorlar. Seçtikleri kişinin psikolojisini bozmak için aşk oyunu oynuyorlar. İnsanlarla alay ediyorlar. Onlar yüzünden intihara teşebbüs edenler var." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading