Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'ndan müjde! İkinci bebek geliyor

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'ndan müjde! İkinci bebek geliyor

Kenan İmirzalıoğlu ve meslektaşı olan eşi Sinem Kobal'ın bebek beklediği iddia edildi. Kobal'ın üç buçuk aylık hamile olduğu söyleniyor.

Magazin

26.03.2024, 18:49

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, beş yıl önce nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl bebekleri Lalin'i kucaklarına alan çiftten bir güzel haber daha geldi. Sinem Kobal'ın üç buçuk aylık hamile olduğu, ikilinin bu kez erkek bebek beklediği öğrenildi.

Kobal ve İmirzalıoğlu'nun haberi yalnızca aileleriyle paylaştığı ve duyulmaması için özen gösterdiği ortaya çıktı. Güzel oyuncunun hamileliğini pandemi nedeniyle Selimiye'de geçireceği iddia edildi. Çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

"LALİN ANNESİNİN KOPYASI"

Geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de objektiflere yansıyan çift, gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Lalin'in kime benzediği hakkında konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading