Yandex Metrica

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci çocuk heyecanı! 'Bize de sürpriz oldu'

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci çocuk heyecanı! 'Bize de sürpriz oldu'

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın mutlu evlilikleri devam ediyor. İkinci kez çocuk heyecanı yaşayan çift önceki gün Emirgan'da görüntülendi.

Magazin

16.03.2024, 18:37

2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl kızları Lalin'i kucaklarına almıştı. İkinci kez anne-baba olmaya hazırlanan çift, önceki gün Emirgan'da bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

Arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya gelen ikili, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tebrikleri kabul eden Sinem Kobal, "Bize de sürpriz oldu, heyecanlıyız mutluyuz" dedi. İmirzalıoğlu ise "Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah" diye konuştu.

BEBEĞİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADILAR

İkinci çocuklarının cinsiyetinin de kız olacağını açıklayan Kobal, "Allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir şey. Lalin’le beraber büyürler inşallah. Önemli olan bu sürecin sağlıkla geçmesi" ifadelerini kullandı.

"PSİKOLOJİK OLARAK DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

"İkinci çocukta anneler yoruluyor yaşları birbirine yakın olduğu için" yorumuna İmirzalıoğlu, "Beyler desteklerse hanımların yorgunluğunu alıyor. Sinem de topun ağzı. Ben böyle psikolojik olarak destek olmaya çalışıyorum" şeklinde karşılık verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading