Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet yüzünden mi boşanıyor?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet yüzünden mi boşanıyor?

Sinan Akçıl ile yeniden boşanma kararı alan Burcu Kıratlı, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Kıratlı, ihanet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:46

Geçtiğimiz yıl ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, yeniden yollarını ayırma kararı almıştı. İki taraf da birbirine boşanma davası açmış, Sinan Akçıl davaya gizlilik ve yayın yasağı kararı aldırtmıştı. Çiftin ihanet nedeniyle boşandığı iddia edilmişti.

"İHANET SÖZ KONUSU DEĞİL"

Çiftten Burcu Kıratlı, önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir arkadaşının doğum günü partisine katılan oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kıratlı, "Sinan Akçıl’la ikinci kez boşanıyorsunuz. Ayrılık sebebinin üçüncü bir kişi olduğu söyleniyor, doğru mu?" sorusu üzerine "Öyle bir şey kesinlikle yok. İki medeni insan gibi boşanma kararı aldık. Hâlâ aynı sitede altlı üstlü oturuyoruz. Aramızda geçen kötü bir olay yok." yanıtını verdi.

"ASLA PİŞMAN DEĞİLİM"

Sinan Akçıl, konuk olduğu 2. Sayfa programında geçtiğimiz yıl ikinci kez evlendiği Burcu Kıratlı ile aldıkları boşanma kararı hakkında konuşmuş, "Bu 3 yıl çok değerliydi. Ben sevdiğim kadınla iki kez evlendim ve asla pişman değilim. İyi ki bu iki evliliği yapmışım." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading