Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı bir kez daha boşandı! Ayrılık sonrası manidar sözler

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı bir kez daha boşandı! Ayrılık sonrası manidar sözler

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı ikinci kez boşanma kararı almıştı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada anlaşmalı olarak boşandı. Sinan Akçıl, ayrılığın ardından açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:15

2019 yılında Amsterdam'da dünyaevine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, 9 ay sonra evliliklerini noktalamışlardı. Bir süre sonra yeniden barışan ikili, 2021 yılında yeniden nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldıklarını açıklamışlardı. 

Akçıl-Kıratlı çifti, bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen davada anlaşmalı olarak boşandı. Sinan Akçıl, boşanmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

"EVLİLİĞİ KURTARMAK İÇİN BİR ŞEY YAPMADIK"

5 aydır ayrı olduklarını söyleyen şarkıcı, "Malumun ilamı. Herkes için hayırlısı olsun. İlk boşanmada da bu kapıdan çıkmıştık. Böyle şeyler olabiliyor. Ayrılık her zaman gerçekleşiyor, söyleyecek bir şey yok. Uzun süredir ayrı olduğumuz için ayrılırken ben de çok bir şey hissetmedim. Zaten 5 aydır evli gibi değildik. Bu süreçte kurtarmak için bir şey yapmadık. Mal paylaşımı konusunda gizlilik kararı var ama gereken her şey yapılacak." ifadelerini kullandı.

Akçıl, sözlerinin devamında "Kırgınlığım yok. Burcu çok değerli bir insan. Çok güzel bir hikayeydi ama her hikayenin sonu olabiliyor. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading