Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında 'çocuk' krizi! 'Baba olmak istiyorum'

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında 'çocuk' krizi! 'Baba olmak istiyorum'

İkinci kez nikah masasına oturduğu Burcu Kıratlı ile boşanacağı haberleriyle gündeme gelen Sinan Akçıl, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Akçıl, 'Boşanma nedeni çocuk mu?' sorusuna yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:42

Şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, dokuz ay evli kaldıktan sonra 2019'da boşanmış, geçtiğimiz yıl şubat ayında ise ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Yeniden ayrılık kararı alan Akçıl, geçtiğimiz akşam Bebek'te dövmeciden çıkarken objektiflere yansıdı.

"ŞARKIMIZ UÇUYOR BU YÜZDEN KUŞ DÖVMESİ YAPTIRDI"

Gazetecilere yeni yaptırdığı dövmeyi gösteren şarkıcı, "Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile yaptığımız 'Durum Çok Acil' şarkımız üç günde üç milyon izlendi. Şarkımız uçuyor bu yüzden kuş dövmesi yaptırdım" dedi.

Basın mensuplarının "Burcu Hanım'ın baş harfi olan dövmenizi sildirmeye geldiniz sandık" sözleri üzerine Akçıl, "Yok duruyor" diyerek elindeki 'B' harfli dövmeyi gösterdi.

"BABA OLMAK İSTİYORUM"

Yeni şarkısıyla ilgili konuşan şarkıcı, "Aşkta biraz kayıp var ama işimiz iyi gidiyor" dedi. Burcu Kıratlı ile boşanma haberleri hakkında konuşmak istemediğini belirten Akçıl, muhabirlerin "Boşanma nedeni çocuk mu?" sorusuna "Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading