Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl ile yakalanmıştı! Aleyna Kalaycıoğlu, Cengiz Ünder ile ayrılığı hakkında ilk kez konuştu

Sinan Akçıl ile yakalanmıştı! Aleyna Kalaycıoğlu, Cengiz Ünder ile ayrılığı hakkında ilk kez konuştu

Survivor'daki performansıyla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, müzik dünyasına adım attı. Geçtiğimiz haftalarda Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açan Kalaycıoğlu, Sinan Akçıl ile görüntülenmişti. Ünlü isim, Cengiz Ünder ile neden ayrıldıklarını açıkladı.

Magazin

19.03.2024, 19:28

Survivor 2021'in çok konuşulan isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu ve Cengiz Ünder'in aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Çıkan haberlerden kısa süre sonra ikilinin sürpriz aşkından görüntüler ortaya çıkmıştı. Kalaycıoğlu ve ünlü futbolcunun tatilde çekilen fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Kariyerine müzikle devam etme kararı alan Aleyna Kalaycıoğlu, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programının konuğu oldu. Cengiz Ünder'le olan ilişkisine dair konuşan Kalaycıoğlu, ayrılma nedenlerini ise ilk kez anlattı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"AŞIRI UYUŞAMADIĞIMIZI FARK ETTİK"

Kalaycıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Cengiz ile bir birbirimizi tanıma aşamasındaydık fakat kısa sürdü. Kariyer ve karakter olarak aşırı uyuşamadığımızı fark ettik. Benim kariyer hedeflerimle onunki çok farklı ve ortak paydada buluşamadık. Benim istediğim sektör, onun o sektöre çok sıcak bakmayışı... 24 yaşındayım ve benim için her şeyden önce kariyerim gelir.

Çeşme'de tanışmıştık. Şimdi DM'mi (direkt mesaj) açsam en çok futbolcu bulurum. Doğal olarak buna biraz irite oluyorum, yalan söylemeyeceğim. Böyle bir muhabbet olmuştu, ben de bunun üstüne 'Topçu ile işim olmaz' tarzı bir şey söylemiştim. İşte büyük konuşmamak lazım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading