Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl'ı çabuk unuttu! Burcu Kıratlı yeni erkek arkadaşıyla yakalandı

Sinan Akçıl'ı çabuk unuttu! Burcu Kıratlı yeni erkek arkadaşıyla yakalandı

Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanma kararı alan Burcu Kıratlı, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Kameralara yakalanan Kıratlı, takside yüzünü kapatmaya çalıştı.

Magazin

23.01.2024, 18:55

İki kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, aralarındaki sorunları çözemediklerini belirterek bir kez daha boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından Burcu Kıratlı önceki akşam bir mekanda arkadaşlarıyla eğlendi. Mekanda yanındaki erkek arkadaşıyla samimi bir şekilde eğlenen Kıratlı, mekan çıkışı muhabirlerin olduğunu duyunca panikledi. İkili, basın mensuplarından kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

SAMİMİ ŞEKİLDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Söylemezsem Olmaz'ın ulaştığı görüntülerde Kıratlı ve gizemli arkadaşının birbirlerine sarılarak şarkılara eşlik ettikleri görüldü. Mekan çıkışında gazetecileri gören Kıratlı, güvenlik görevlilerinden görüntü alınmamasını istedi.Kıratlı ve erkek arkadaşı taksiye binerken görüntü alınmaması için yüzlerini kapatmaya çalıştı. Kıratlı, taksiden inerken yanındaki kişinin 20 yıllık arkadaşı olduğunu söyledi. İkili, daha sonra Kıratlı'nın evine geçti.

SENARYO ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ

Instagram hesabından Levent isimli arkadaşıyla bir video paylaşan Kıratlı, sabaha kadar senaryo üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading