Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak Erkan Petekkaya itirafı: Işıkları kapatıp evde yok rolü yapıyordum

Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak Erkan Petekkaya itirafı: Işıkları kapatıp evde yok rolü yapıyordum

Sinan Akçıl, Okan Bayülgen'in 'Uykusuzlar Kulübü' programına konuk oldu. Şarkıcı, Erkan Petekkaya hakkındaki itirafıyla herkesi şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Burcu Kıratlı ile boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelen Sinan Akçıl, Okan Bayülgen'in sunduğu 'Uykusuzlar Kulübü' programına konuk oldu. Programa şarkıcının Erkan Petekkaya ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu.

"BİRİSİ BÖYLE BİR ŞEY İSTEYİNCE KÜLFET OLUYOR"

Erkan Petekkaya ile yaşadığı olayı anlatan müzisyen, Petekkaya'nın bir gün sabaha karşı kendisini saat 5'te aradığını söyledi. Akçıl, şöyle anlattı:

"Ben karımla bütün yaz bir şarkıyla aşk yaşadım. Azerbaycan şarkısı. Buna söz yazar mısın?' dedi. 'Eyvah' dedim. Külfet. Birisi benden böyle bir şey isteyince külfet geliyor. Kırmamak da istediğim bir adam. Sabah 05.00'den 19.00'a açarım telefonu. Zaten sabah 7-8 gibi uyuyorum. Erkan Abi'ye açarım telefonu. Görüntülü aramıyorsa... Çok beğendim şarkıyı. O çok uzun yıllar Diyarbakır Devlet Tiyatroları'ndaymış. Bu tiyatrocularda çok enteresan bir kulak oluyor" dedi.

"ERKAN PETEKKAYA AKIL HASTASI"

Okan Bayülgen ise "Erkan Petekkaya bence akıl hastası. Bunu bir heyetin inceleyip, bu adama teşhisi koyması gerekiyor. Böyle bir enerji! Neresinde aküsü varsa bunu bulmak lazım. Ya düğmesini kapatacaksın bu adamın bir saatte müthiş çalışıyor!" diye konuştu.

"TANIDIĞIM EN DELİKANLI ADAM OLABİLİR"

Akçıl, "Bahçeye gelip 'Sinan' diye bağırdığında ışıkları kapatıyordum.  Evde yok rolü yapıyordum. Çünkü onunla bir buluşursak iki gün falan sürecek o görüşme. Ama iki eli kanda olsa gelecek bir adamdır. Öyle candır! Çok delikanlıdır... Tanıdığım en delikanlı olabilir Türkiye'de" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading