Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya çekişmeli boşanma davası!

Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya çekişmeli boşanma davası!

Geçtiğimiz yıl ikinci kez evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden boşanıyor. Sinan Akçıl, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle çekişmeli boşanma davası açtı.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, 2018 yılında dünyaevine girmişti. Çift, 9 ay süren evliliğin ardından 2019 yılında boşanmışlardı. Yeniden bir araya gelen ikili, geçtiğimiz yıl şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturdu.  Ancak anlaşmazlık yaşayan çift yeniden ayrılma kararı aldı.

Dün boşanma haberlerini onaylayan ve resmi bir yola girdiklerini söyleyen Sinan Akçıl'ın avukatları aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

GİZLİLİK TALEBİNDE BULUNDU

Akçıl, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle çekişmeli olarak dava açtı. Şarkıcı, gizlilik talebinde bulunurken, mahkemenin boşanma dosyasındaki iddiaları inceleme altına aldığı belirtildi.

Diğer yandan Sinan Akçıl ile boşanma aşamasında olan Burcu Kıratlı'nın ilk işi ise sosyal medya hesabında soyadını değiştirmek oldu. Kıratlı, Akçıl soyismini sildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading