Yandex Metrica

Sıla öyle bir şey yaptı ki! Herkesi kendine hayran bıraktı

Sıla öyle bir şey yaptı ki! Herkesi kendine hayran bıraktı

Sıla herkesi kendine hayran bırakacak davranışta bulundu. Ünlü şarkıcı Sıla organlarının tamamını bağışladığını duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 18:25

Sevilen şarkıcı Sıla, son aylarda oyuncu İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündeme geliyordu. Sıla, güzel bir harekete imza atarak, organlarının tamamını bağışladığını duyurdu. Şarkıcı Sıla, organlarını bağışladığını açıkladı. Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Sıla, paylaşımda bazı ifadelere yer verdi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“İSTEYEN KİMSE KENDİNİ TUTMASIN”

Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Sıla, yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi; "Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden biraz önce çıktım. Belki bir gün birine hayat veririm umuduyla organ bağışımı yaptım. Vesile olduğun için çok teşekkür ederim Ece. Başında durduğun, peşinden koştuğun amaç öyle yüce ki... İsteyen kimse kendini tutmasın. Birinin nefesi olabileceğini bilerek yaşamak mutluluk ve çare dolu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading