Yandex Metrica

Sıla aşka gelip kendini sokaklara attı! Sıla’nın aşk itirafları olay oldu

Sıla aşka gelip kendini sokaklara attı! Sıla’nın aşk itirafları olay oldu

Sıla aşka gelip kendini sokaklara attı! Sıla’nın aşk itirafları olay oldu! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:32

Oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla yazın sevgilisiyle Bodrum'da tatil yaparken gaza gelmiş. Sıla yaşadığı aşkla ilgili yaptığı açıklamada “Yazın acayip gaza gelip koşarak dışarı çıkıp ‘Seviyorum’ diye bağırmışlığım var" dedi. Özel hayatıyla ilgili ilk kez samimi açıklamalarda bulunan İlker Kaleli'ye olan aşkına dair duygularını ilk kez dile getirdi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

“ONUN İÇİN ŞARKILAR YAZDIM”

Sıla, Ömür Sabuncuoğlu’nun “Nasıl tanıştınız?” sorusuna, “Nasıl tanıştığımdan daha önemlisi insanın 40 yılı devirdikten sonra aidiyet hissettiği çok özel bir şey yaşamış. Çok beklemişiz ama değmiş" yanıtını verdi. Sıla, "İlker Kaleli aşkını kelimelere döksen, ne söylersin?" sorusuna ise, "Onun için yeni şarkılar yazdım. Tam tarih söylemek doğru olmaz ama baharda yeni şarkılarla buluşacağız" yanıtı verdi.

“BAĞIRA ÇAĞIRA GEZDİM”

"Yaptığın en çılgınca şey neydi?" sorusuna ise Sıla'dan itiraf geldi. Sıla açıklamasında “Yazın acayip gaza gelip koşarak dışarı çıkıp ‘Seviyorum’ diye bağırmışlığım var. 'Heyt kalkın ulen' diye sokaklarda bağıra çağıra gezdim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading