Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den şaşırtan hamle! Futbolcu eşi Caner Turp'u tamamen hayatından çıkardı

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den şaşırtan hamle! Futbolcu eşi Caner Turp'u tamamen hayatından çıkardı

2020 yılında nikah masasına oturan Gizem Güven ve Caner Turp, boşanma kararı aldıklarını açıklamışlardı. Ayrılık kararının ardından Gizem Güven'den şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin

04.02.2024, 23:28

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle hafızalara kazınan Gizem Güven, uzun süredir birlikte olduğu futbolcu Caner Turp ile 2020 yılında dünyaevine girmişti. 17 aylık evli olan çift, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararını açıklayarak sevenlerini şaşırtmıştı.

29 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük." ifadelerini kullanmıştı.

EŞİNİ SOSYAL MEDYADAN SİLDİ

Ayrılık açıklamasının ardından Güven'den ilk hamle geldi. Akşam'ın haberine göre, ayrılığa dair ilk adımını atan Güven, Caner Turp ile olan fotoğraflarını sildi ve eşini takipten çıktı. Ünlü futbolcudan da karşı hamle geldi. Turp, Güven ile tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı ancak takipten çıkartmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading