Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şiddet gördüğü iddia edilmişti! Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş'tan milyonluk hediye! Fiyatı dudak uçuklattı

Şiddet gördüğü iddia edilmişti! Ebru Şallı'ya eşi Uğur Akkuş'tan milyonluk hediye! Fiyatı dudak uçuklattı

Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasıyla gündeme gelmişti. Şallı, önceki akşam eşiyle baş başa yemek yerken objektiflere yansıdı. Şallı'nın 11 milyon TL'lik hediye aracı dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Eski manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü ve şikayetçi olmadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddet iddialarını yalanlamıştı. Ancak daha sonra olayın görgü tanığı şoke eden açıklamalarda bulunmuştu.

Ünlü isim, önceki akşam eşi Uğur Akkuş ile Bebek'te bir otelde baş başa yemek yedi. Şallı, mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"EŞİMLE HİÇBİR ZAMAN KÜSMEDİM"

Şiddet iddiaları hakkındaki sorulara yanıt veren Şallı, "Bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Darp olayı olmadı. Eşimle hiç bir zaman küsmedim. Eşim mekanda, ben de eczaneden bir şey almaya geldim. Birazdan çıkacağız. Moral bozmayacak şeyler soracaksanız konuşmaya devam edelim" dedi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"YEMEK KİTABIM ÇIKACAK"

Kadınlar için sağlık ve güzellik üzerine program yapmak istediğini dile getiren Şallı,  "Pilatesle ilgili her şeyi yaptım. Yapmaya da devam edeceğim. Bunun dışında bir yemek kitabım daha çıkacak. Onu hazırlıyorum. O kitap Pars ile benim özel kitabım. Ben oğlumla yapmış olduğum ilk yemek kitabı, Türkiye'nin en çok satan çocuk ve bebek mamaları kitabı olmuştu. İkincisini hazırladım. Oda kısa sürede çıkacak" ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"HEDİYE ALMAK İÇİN SEBEP ARAMAM"

Daha sonra mekandan eşiyle birlikte çıkan Şallı'nın 11 milyon TL değerindeki Bentley Continental aracı dikkat çekti. Uğur Akkuş, kendisine yöneltilen "Yeni aracınızı Ebru hanıma barışma hediye olarak mı aldınız?" sorusuna "Biz hiç küsmedik ki, barışalım. Ben eşime hediye almak için sebep aramam" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading