Yandex Metrica

Şiddet davasında beraat etmişti... Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a gönderme: Ağır haksızlıktı ama affediyorum

Şiddet davasında beraat etmişti... Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a gönderme: Ağır haksızlıktı ama affediyorum

Eski eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Özcan Deniz, dün beraat etti. Şarkıcı, dün akşam sahne aldığı mekanda konuyla ilgili açıklamada bulundu. Deniz, 'Yapılan ağır haksızlıktı ama affediyorum' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:56

2018 yılında nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan, 15 ay sonra olaylı şekilde boşanmıştı. Aktan, ünlü şarkıcının kendisini darp ettiğini iddia ederek şikayette bulunmuştu. Şiddet iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanan Özcan Deniz dün beraat etti.

Davanın karar duruşmasının ardından bir mekanda sahne alan Özcan Deniz, konu hakkında ilk kez konuştu. Sevenleriyle dertleşen şarkıcı, "Yapılan çok büyük haksızlıktı" dedi.

"BENİ YILDIRMAK İÇİN UYDURDU"

Şarkıcı, "Geçen sene bir velayet davasına girdim, oğlumla ilgili. Karşı taraf biraz canımı acıtmak, beni yıldırmak için bir şiddet davası uydurdu. Kariyerimin hiçbir döneminde olmayan, karakterimle, kişiliğimle bağdaşmayan bir durumla karşılaştım. Şiddet davasıyla yargılanır hale geldim. Kadına şiddet! Altından kalkması, temizlemesi, anlatması çok zor bir şeydi" diye konuştu.

"YAPMADIĞIMA YEMİN EDERİM"

Deniz, açıklamasının devamında beraat ettiğini belirterek "Olabilir, insanlar ‘kesin yapmıştır, bir şeydir, falandır, filandır’ diye düşünebilir. Ama yapmadığıma dair her şeyin üzerine yemin edebilirim. Ben öyle biri değilim. Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğrayarak büyümüş biriyim. Dört kız kardeşini büyütmüş bir babayım. O yüzden bana yapılan çok büyük, ağır bir haksızlıktı. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading