Yandex Metrica

Sitede Ara

Shakira'yı aldattığı iddia edilmişti! Gerard Pique yeni sevgilisiyle Dubai'de ortaya çıktı

Shakira'yı aldattığı iddia edilmişti! Gerard Pique yeni sevgilisiyle Dubai'de ortaya çıktı

12 yıldır aşk yaşadığı Shakira'yı aldattığı iddia edilen Barcelona yıldızı Gerard Pique'in yeni kız arkadaşıyla görüntülendiği iddia edildi. 35 yaşındaki futbolcu, Dubai'den Barcelona'ya sarışın bir kadınla giderken görüntülendi.

Magazin

23.01.2024, 19:31

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique'in Shakira'yı aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Pique'in yeni sevgilisiyle ilgili ortaya atılan iddialar da çok konuşulmuştu. Daha sonra ikili, ayrılık kararı aldıklarını resmi olarak açıklamıştı.

Pique, 12 yıllık ilişkisini noktalamasının ardından yeni kız arkadaşı olduğu öne sürülen bir kadınla Dubai gezisinde görüntülendi. Basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına ise yanıt vermedi. 

Pique, Europa Press'in Dubai gezisiyle ilgili sorulara da yanıt vermeyerek açıklama yapmayı reddetti. Shakira'dan ayrıldıktan sonra çocukların velayetinin ne olduğuna dair sorulara da futbolcudan herhangi bir cevap gelmedi. 

ARTIK GÜVENMİYORLAR

Diğer yandan Shakira ile ihanet iddiaları sonrası ayrılan Pique'nin spor kariyeri de sarsıldı. Marca'ya göre artık futbolcu Xavi'nin güvenine sahip değil. Sakatlığı nedeniyle sezon öncesi hazırlıklara başlayamayan Pique, birkaç haftadır da sahalardan uzak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading