Yandex Metrica

Sguid Game yıldızları yaşadıklarını anlattı: Yemek yiyemez oldum

Sguid Game yıldızları yaşadıklarını anlattı: Yemek yiyemez oldum

Netflix’in rekor kıran dizisi Squid Game’i yıldızları küresel bir fenomen olan diziden sonra hayatlarının ne kadar değiştiğini anlattı. Sae-byeok karakterini canlandıran Jung Ho-yeon “Bir haftada 2.5 kilo verdim. Yemek yiyemedim. Stresten değil. Bu hissi bilmiyorum, kendimi kaybediyor gibiydim” diye konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:26

Dijital yayın platformu Netflix'in izlenme rekorlarını altüst eden dizisi Squid Game'in yıldızları elde edilen muazzam başarının ardından yaşadıklarını anlattı. Bir hafta içinde Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen dizinin oyuncuları Jung Ho-yeon, Lee Jung-jae ve Park Hae-soo, The Hollywood Reporter'a hayatlarının nasıl değiştiğini anlattı. Jung Ho-yeon, Kang Sae-byeok karakterini Lee Jung-jae, Seong Gi-hun'u Park Hae-soo da Cho Sang-woo'yu canlandırıyor.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

“PROJEYE DAİR BEKLENTİLERİM VARDI”

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Instagram takipçilerinin sayısının bir günde 800 bin arttığını söyleyen Park, "Dürüst olmak gerekirse senaryoyu okuduğumda ve sonra ekiple tanıştığımda projenin başarılı olabileceğine dair bazı beklentilerim vardı" dedi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'BÜYÜME HIZINI TAKİP EDEMEDİM'

Jung ise "Squid Game'in başarısının büyüme hızını takip edemedim çünkü Covid-19 pandemisi başladığından bu yana sanırım her şey daha hızlı yayılıyor ve bu internette bile böyle. Gerçekten çok hızlı gerçekleşti. Takip etmesi zordu" dedi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

“YEMEK YİYEMEDİM, KİLO VERDİM”

Jung ayrıca bu süreçte kilo verdiğini belirterek, "Başarılı olduğunda bir haftada 2,5 kilo verdim. Yemek yiyemedim, stresten değildi. Sadece bu hissi bilmiyordum. 'Orada neler oluyor, ben kimim?' diye düşünüyordum. Kendimi kaybediyordum. Squid Game ekibiyle artık kendimi çok rahat hissediyorum, bu yüzden diğerleriyle birlikte başarıya yavaş yavaş alışabiliyorum. Ama evde tek başıma bu başarıyı izlerken, 'Ne?' diye düşünmüştüm" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading