Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şeyma Subaşı’ndan haddini aşan hareket! Kızı Melisa’nın hayatını tehlikeye attı…

Şeyma Subaşı’ndan haddini aşan hareket! Kızı Melisa’nın hayatını tehlikeye attı…

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından kızı Melisa’nın videosunu paylaştı. Ünlü fenomenin videosu takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tuttu.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Şeyma Subaşı kızı Melisa’nın videosunu paylaştı, eleştiri yağmuruna tutuldu. Şeyma Subaşı’nın takipçileri sert eleştirilerde bulundu. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile paylaştığı cesur pozları ile konuşulan Acun Ilıcalı'nın eski eşi ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın, kızı Melisa’nın videosunu paylaşması sosyal medyanın gündemine düştü. Şeyma Subaşı’nın takipçileri, ünlü fenomeni eleştiri yağmuruna tuttu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

“ÇOK KORKTUM İZLERKEN”

Sosyal medyanın fenomenlerinden olan Şeyma Subaşı, kızı Melisa’nın videosunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Şeyma Subaşı’nın bazı takipçileri videoyu beğenirken bazıları ise olumsuz yorumlarda bulunup eleştiri yaptı. Bazı takipçiler, “Çok korktum izlerken, uyuyan çocuk ağzında şekerle asla olmaz” , “Çocuk ağzında sivri bir ucu olan kaygan kocaman bir şekerle uyuya kalıyor annesi de çok rahat olanları videoya çekiyor” , “İyi ki çocuğun ağzına batmadı” ifadelerini kullandılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading