Yandex Metrica

Şeyma Subaşı yine formunda! Dev tektaşıyla şov yaptı, ağızlar açık kaldı! 'Meedo kesenin ağzını açmış'

Şeyma Subaşı yine formunda! Dev tektaşıyla şov yaptı, ağızlar açık kaldı! 'Meedo kesenin ağzını açmış'

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan ve şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla gündeme geldi. Tektaşını takipçilerine gösteren fenomene yorum yağdı.

Magazin

23.01.2024, 20:13

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, nikah masasına oturmaları beklenirken 2022'nin başlarında ayrılık kararı almıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan ikilinin tekrar bir araya geldiği ortaya çıkmıştı. Aşkları bir dargın bir barışık devam eden çiftten Subaşı, sosyal medyadan sık sık birlikte pozlarını paylaşıyor.

Subaşı'nın Meedo ile fotoğrafını paylaşıp "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" notunu yazması dikkat çekmişti. Daha sonra düğün davetiyesini paylaşan Subaşı, yakında nikah masasına oturacağını duyurmuştu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

TEKTAŞINI TAKİPÇİLERİNE BÖYLE GÖSTERDİ

Sosyal medya fenomeni, bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Kızı Melisa ile önceki gün Arnavutköy'de bir seramik atölyesine giden Subaşı, boyama çalışması yaptı. Atölyede çektiği videoyu da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Fenomenin paylaşımında dikkat çeken şey ise dev tektaş pırlantası oldu. 

Subaşı'nın o paylaşımına "Meedo yine kesenin ağzını açmış" şeklinde yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading