Yandex Metrica

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin görüntüleri olay yarattı! Kokain içerken yakalandılar! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya gelmişti. İkilinin skandal görüntüleri ortaya çıktı. Subaşı ve Meedo, uyuşturucu kullanırken görüntülendi.

Magazin

24.03.2024, 23:47

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve fenomen Şeyma Subaşı, paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak sevgilisini defalarca öptüğü görüntüleri paylaşan fenomen, eleştirilerin hedefi olmuştu. Ünlü çift bu kez bir skandalla gündeme geldi.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılığa dayanamamış ve yeniden bir araya gelmişti. Yurt dışında ve yurt içinde sık sık tatile çıkan ikili, cuma akşamı özel bir partiye katıldı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

KOKAİN İÇERKEN YAKALANDILAR

Günaydın'ın haberine göre, yurt dışında özel bir partide eğlenen çift, ilerleyen saatlerde hem alkolün dozunu kaçırdı hem kokain içmeye başladı. Daha önce uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve iddiaları yalanlayan Subaşı, bu kez uyuşturucu kullanırken yakalandı. 

Görüntülerde fenomenin kokaini önce kendisinin içtiği, daha sonra Alsaloussi'ye verdiği görülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading