Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi neden ayrıldı? Meedo'dan jet hamle geldi, detaylar herkesi şaşırttı

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi neden ayrıldı? Meedo'dan jet hamle geldi, detaylar herkesi şaşırttı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'de bulmuştu. Evlenecekleri konuşulan çift, önceki gün ayrıldıklarını açıkladı. İkilinin ayrılık nedeniyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Magazin

19.03.2024, 08:25

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sıkça konuşulan fenomen, sevgilisiyle evlilik hazırlıkları yapıyordu. Bir süre önce Miami'ye yerleşen çiftin bu yaz nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak Şeyma Subaşı, önceki gün Instagram'dan yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını duyurdu.

Subaşı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliği karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" ifadelerini kullanmıştı. Fakat durumun çok farklı olduğu ortaya çıktı.

ALDIĞI ARABAYI GERİ İSTEDİ

Magazinburada'nın haberine göre, Şeyma Subaşı, arkadaşlarıyla sevgilisi Meedo'nun dedikodusunu yaptı. Mohammed Alsaloussi bunu öğrenince Subaşı ile tartışmaya başladı. Fenomen, özür dilemek yerine 'Ben Türkiye'ye dönüyorum' diyerek ayrıldıklarını duyurdu. Meedo'nun ise hediye olarak aldığı arabayı geri istediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading