Yandex Metrica

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı ortalığı karıştırdı! Meedo ile yeniden barışmıştı! Büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı ortalığı karıştırdı! Meedo ile yeniden barışmıştı! Büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı'nın tatil fotoğrafları olay yarattı. Son dönemde hamile olduğu konuşulan Subaşı'nın büyüyen karnı dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 19:42

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, yaklaşık iki yıl önce Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Subaşı, bir süre sonra hamile olduğunu ve nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını açıklamıştı. Ancak bebeklerini kaybeden çift, düğünden vazgeçerek ayrılık kararı almıştı.

BİR DARGIN BİR BARIŞIK

Ayrılığa dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmişti. Ünlü fenomen geçtiğimiz aylarda ise Meedo ile ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamıştı.

Magazin dünyasının çok konuşulan çiftlerinden Subaşı ve Meedo, bir kez daha barışarak ilişkilerine yine şans verme kararı almıştı. Tekrar bir araya gelen çift, şimdilerde birlikte tatilin tadını çıkarıyor. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI İKİNCİ KEZ Mİ HAMİLE?

Barışma sonrası Türkiye'de tatil yapan ikili, soluğu Mısır'da aldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çiftin bir kez daha bebek sahibi olmaya hazırlandığı konuşuluyor. Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı da bu iddiaları güçlendirdi.

Bikinili bir fotoğrafını paylaşan Subaşı'nın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı. O fotoğraf, ünlü ismin yine hamile olduğu yorumlarına neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading