Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şeyma Subaşı ne zaman ve nerede evleniyor? Tüm detaylar ortaya çıktı! İşte çok konuşulacak düğünün ayrıntıları

Şeyma Subaşı ne zaman ve nerede evleniyor? Tüm detaylar ortaya çıktı! İşte çok konuşulacak düğünün ayrıntıları

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çiftin düğününe dair detaylar ortaya çıktı. Peki Şeyma Subaşı ve Meedo nerede, ne zaman evleniyor? İşte merak edilenler...

Magazin

07.02.2024, 12:09

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Subaşı, bir süre önce Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bir dönem evlilik hazırlıkları yapan ve bebek bekleyen çift, daha sonra ayrılık kararı almıştı. 

İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren ve birbirlerinden ayrı kalamayan ikili geçtiğimiz haftalarda yeniden evlenmeye karar verdi. Ünlü çiftin nikah masasına oturacağı tarihi ve yer ortaya çıktı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

MAYIS AYINDA EVLENİYORLAR

Sabah'tan Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında çiftin düğününe dair detayları açıkladı. Cankurt, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"2021'deki evlilik teklifini tamamına erdiremeyen Şeyma Subaşı'nın, kısmetse mayısta muradına ereceğini yazmıştım. Çalkantılı bir aşk yaşayan Şeyma ile Meedo için mayıs uzun bir süre ama bu kez durum ciddi gibi gözüküyor!

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

FAS'TA DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN YAPACAKLAR

Mayıs ayının ilk haftasını boş bırakmaları için dostlarına 'save the date' mesajı gönderen aşıklar, düğün yerini bile belirlemiş. Özellikle Avrupa sosyetesinin Afrika'daki en gözde tatil yerleri arasında olan Fas'ın Marakeş şehrinde vuslata ermeye karar vermişler.

Şeyma, 14 ay evli kaldığı Acun Ilıcalı ile Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez'de masalsı bir düğünle evlenmişti. Şimdi de Marakeş'te görkemli bir düğünle ikinci evliliğini yapacak. Yaptığı jestlerle Şeyma'nın ayağını yerden kesen milyarder eniştenin, dillere destan bir düğün hazırladığı konuşuluyor. Bakalım nasıl bir düğün olacak, merakla bekliyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading