Yandex Metrica

Şeyma Subaşı'na dost kazığı! Meedo'yla ayrılığın perde arkası ortaya çıktı! Lüks hediyelerini geri istedi

Şeyma Subaşı'na dost kazığı! Meedo'yla ayrılığın perde arkası ortaya çıktı! Lüks hediyelerini geri istedi

Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Subaşı, anlaşmazlık yaşamaları nedeniyle ayrıldıklarını söylemişti ancak ayrılığın gerçek nedeni ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:59

Şeyma Subaşı, bir süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. İkilinin ilişkisi magazin dünyasında uzun süre konuşulmuş, Meedo'nun kim olduğuyla ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Bu yaz nikah masasına oturmaları beklenen çiftten geçtiğimiz hafta kötü haber geldi.

Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyurdu. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" ifadelerini kullandı. Fakat ayrılığın anlaşmazlık nedeniyle olmadığı ortaya çıktı.

KIZ ARKADAŞI HER ŞEYİ MEEDO'YA ANLATTI

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, Şeyma Subaşı'nın yakın kız arkadaşlarına Meedo ile ilişkisini sorgulayan konuşmalar yaptığı, gruptaki kızlardan birisinin de Meedo'ya duyduklarını bir bir anlattığı söyleniyor. Bunun üzerine Meedo'nun ünlü fenomen ile görüşüp ayrılmak istediğini söylediği, aldığı lüks hediyelerin birkaçını da geri istediği aktarıldı. Bu hediyeler arasında lüks araba ve pahalı kolyenin olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading