Yandex Metrica

Şeyma Subaşı Mısır'a gelin gidiyor: Meedo Şeyma'yı ailesinden istedi

Şeyma Subaşı Mısır'a gelin gidiyor: Meedo Şeyma'yı ailesinden istedi

Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündemde olan Şeyma Subaşı, hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Subaşı, Meedo ile düğün yapacaklarını ve Türkiye'den ayrılacağını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 17:59

Acun Ilıcalı'nın eski eşi fenomen Şeyma Subaşı, özel hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Youtube kanalına geri dönen Subaşı, aşk hayatıyla ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti. 14 dakikalık bir video yayınlayan fenomen, Miami'ye taşınacağını, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile düğün yapacaklarını söyledi.

ŞİRKET KURUYOR

Ünlü fenomen, yayınladığı videoda iş hayatına dair bilgiler de verdi. Subaşı, yeni bir şirket kuracağını, saçlarından ayak tırnaklarına kadar kullandığı ürünlerin bu şirkette yer alacağını belirtti.

"MEEDO BENİ AİLEMDEN İSTEDİ"

Bodrum'da ailesiyle birlikte tatil yaptıklarını hatırlatan Subaşı, ailesi ve Mohammed Alsaloussi'nin çok iyi anlaştığını söyledi. İsteme olduğunu dile getiren Subaşı, "Aslında isteme oldu. Meedo beni ailemden istedi" dedi. Ünlü fenomen, Bodrum'da daha fazla yakınlaştıklarını ifade etti.

Evlilik sorularına esprili bir dille yanıt veren Subaşı, "Herkes evlilik ne zaman diye soruyor. Evlilik kadar başınıza taş düşsün. Belki de evlendik. Nereden biliyorsunuz?" dedi.

"HERKES BİZİM DÜĞÜNÜMÜZÜ KONUŞACAK"

Düğün ile ilgili de konuşan Subaşı, önce Ibiza'da yapmayı düşündüklerini fakat daha sonra acele etmemek için iptal ettiklerini söyledi. Subaşı, sakin bir düğün yapmak istediklerini belirterek "Meedo bana  'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak' dedi. Düğünle ilgili hırsım yok. Nerede olacağını bilmiyorum ama Türkiye'de olmaz. Belki Mısır düğünü olabilir." şeklinde konuştu.

MİAMİ'YE TAŞINIYOR

Fenomen, bir ay sonra Miami'ye taşınacağını ancak kızı Melisa'nın İstanbul'da okuyacağını ifade etti. Subaşı, kızını görmek için her ay İstanbul'a gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading