Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia! Mohammed Alsaloussi Şevval Şahin’in sevgilisini dövdü…

Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia! Mohammed Alsaloussi Şevval Şahin’in sevgilisini dövdü…

Şeyma Subaşı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi, Şevval Şahin’in sevgilisini dövdü.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Bir zamanlar aralarından su bile sızmayan Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı'nın arkadaşlığı bitti. Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve arkadaşları Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a saldırdığı iddia edildi. Bu olaydan sonra ikili birbirlerine sosyal medya üzerinden gönderme yaptı. Sosyal medya attığı her adım olay olan Şeyma Subaşı, yakın arkadaşı olan manken Şevval Şahin ile olan dostluğunun bittiği öğrenildi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

ŞEVVAL ŞAHİN’E GÖNDERME YAPTI

Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin ikilisiyle ilgili bu konu gündemdeyken karşılıklı paylaşımlar da merak uyandırdı. 22 yaşındaki 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, spor yaparken çektiği videolarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmaya başladı. Şahin'in ardından Subaşı da sosyal medya hesaplarından bir video yükledi. Paylaşımına "Arkadaşlar herkes spor videoları paylaşmaya başladı. Videoların çoğunda hareketler hep yanlış. Hocanız ya da profesyonel Youtube videolarını izleyerek yapın sporlarınızı bence" yazan Subaşı'nın bu yorumuyla eski arkadaşı Şevval Şahin'e gönderme yaptığı iddia edildi.

Şevval Şahin de eski dostunun bu hamlesinden sonra "Eğer beni engellediysen ve hala bu yazıyı okuyorsan yardım al" yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading