Yandex Metrica

Seyhan Soylu'dan Ebru Gündeş itirafı! 'Eski sevgilileri cinsel tercihini değiştiriyor'

Seyhan Soylu'dan Ebru Gündeş itirafı! 'Eski sevgilileri cinsel tercihini değiştiriyor'

Seyhan Soylu, ünlü isimlerle ilgili yorumlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Sisi lakaplı Soylu, adı son dönemlerde Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılan Ebru Güneş hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Magazin

23.04.2024, 21:12

Flash TV ile yollarını ayıran Al Sana Haber ekibi Youtube'da yayınlarını yapmaya devam ediyor. Lafını esirgememesiyle tanınan Seyhan Soylu, bu kez de son günlerde Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddia edilen Ebru Gündeş'le ilgili ilginç yorumlarıyla gündem oldu.

"Ebru Gündeş muhteşem güzel bir kadın, zaten sesine tüm Türkiye hayran." diyen Sisi, şarkıcı ile sevgili olacak kişilere uyarıda bulundu.

"EBRU GÜNDEŞ'İN ESKİ SEVGİLİLERİ GAY OLUYOR"

Seyhan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kadının bir tık üstü yok. Bu kadından sonra erkekler bir daha kadınlarla birlikte olmayıp cinsel tercihlerini değiştiriyorlar. Ya biseksüel ya da gay oluyorlar. Ona göre Ebru'yu üzerseniz sizi kapının önüne koyarsa bir daha iflah olmazsınız. Bakın Reza ile ayrıldı cezaevinde bir adamla yakalandı. Ondan önce de Stelyo Pipis ile aşk yaşadı o da hayatına gay olarak devam etmekte. Bir de 3. kişi daha var. O kişiyi çok seviyorum ve söylemek istemiyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading