Yandex Metrica

Şevval Şahin'in pandemi isyanı duyanları şaşırttı!

Şevval Şahin'in pandemi isyanı duyanları şaşırttı!

Son dönemin popüler isimlerinden Şevval Şahin, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Ünlü model, pandemi döneminde istediği gibi seyahat edemediği için isyan etti.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, estetikli olması nedeniyle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu. Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şahin, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Şahin, pandemi dönemiyle ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

"ÖZGÜRCE SEYAHAT EDEMİYORUM"

Şahin, "Pandemi ve ekonomik buhranlar sizi ne kadar etkiledi?" sorusuna "Benim için hayatta en önemli şeylerden biri seyahat etmektir. Pandemi yüzünden iş ve kişisel hayatım etkilendi. Özgürce seyahat edemiyorum. Londra-İstanbul-Miami arasında yaşıyorum. Bir sene boyunca Londra’ya gidip ailemi göremedim." şeklinde yanıt verdi. 

"HER GÜN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI OLARAK UYANMIYORUM"

Can sıkıcı olaylar yaşandığında kendisini ve ruhunu nasıl koruduğu hakkında ise "Her  sabah dünyanın en mutlu en insanı olarak uyanmıyorum ama hayatımdaki zorluklar karşısında kendimi koruma altına almayı öğrendim. Meditasyon, spor, nefes egzersizi, müzik ve birçok şey beni mutlu ediyor. En önemlisi zihnimi geliştiriyorum ve duygularımı yönlendirip beni etkilemelerine izin vermiyorum." ifadelerini kullandı.

"BENİ KISKANAN KİŞİYE ÇOK İYİ DAVRANIRIM"

"Kıskanılan bir kadın olmak hoşunuza gidiyor mu?" sorusuna ünlü model, "Beni kıskanan kadın için üzülürüm ve ona çok iyi davranırım. Çünkü belli ki kendisiyle barışık olamamış. O yüzden iyi davranmaya önem gösteririm." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading