Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya'yı çabuk unuttu! Umut Evirgen ve Farah Zeynep Abdullah aşk mı yaşıyor?

Serenay Sarıkaya'yı çabuk unuttu! Umut Evirgen ve Farah Zeynep Abdullah aşk mı yaşıyor?

Birçok ünlü isimle aşk yaşayan Umut Evirgen, son olarak Serenay Sarıkaya'dan ayrılmıştı. Alina Boz'u takibe alan Umut Evirgen'in Farah Zeynep Abdullah ile buluştuğu gündeme gelmişti. İkili, çıkan haberlerin ardından takipleşmeyi bıraktı.

Magazin

13.03.2024, 03:12

Tuba Büyüküstün ile olan ilişkisiyle tanınan Umut Evirgen, daha sonra Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Sarıkaya ve Evirgen'in geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

2. Sayfa'nın haberine göre ünlü çiftten Serenay Sarıkaya'nın ayrılıkla ilgili "Yorulduk, yürütemedik" dediği öğrenildi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

ALİNA BOZ RAHATSIZ OLDU

Aşk hayatıyla sık sık adından söz ettiren Umut Evirgen, sosyal medyada Alina Boz'u yakın takibe aldı. Yeni projesi için oyuncuyu tebrik eden Evirgen, Boz'a yorum üstüne yorum yaptı. Alina Boz ise bu yorumlardan rahatsız olarak Evirgen'i takip etmeyi bıraktı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

TAKİPLEŞMEYİ BIRAKTILAR

Ünlü işletmecinin bir mekanda Farah Zeynep Abdullah ile görüştüğü söyleniyordu. İki ünlü ismin aşk yaşadığı iddia edilirken, çıkan haberlerin ardından ikili birbirini takipten çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading