Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya paylaştı! Telefon kılıfındaki o söz sosyal medyada çok konuşuldu! Bakın ne yazıyor?

Serenay Sarıkaya paylaştı! Telefon kılıfındaki o söz sosyal medyada çok konuşuldu! Bakın ne yazıyor?

Son dönemin en popüler oyuncularından Serenay Sarıkaya ayna pozuyla beğeni topladı. Oyuncunun paylaştığı fotoğraftaki telefon kılıfındaki sözde dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 20:23

Şahmaran dizisinden sonra Aile dizisi ile ekranlara gelmeyi planlayan Senay Sarıkaya'nın ayna karşısında paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı.Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerindeki yazı ise çok konuşuldu.Oyunculuğu ve güzelliği ile herkesin beğenisini toplayan Serenay Sarıkaya, "Şahmaran" dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Son dönemlerde adını magazin gündeminde sıkça duyuran oyuncu, bu kez de ayna karşısında fotoğraf çekildi. Sarıkaya'nın telefonunun arkasındaki yazı ise sosyal medyada konuşuldu. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

O SÖZ SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Serenay Sarıkaya, kendisine makyaj yapıldığı esnayı kadraja aldı. Sarıkaya'nın telefon kılıfındaki kamyon arkası söz ise dikaktlerden kaçmadı. "Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik" yazısının görülmesinden sonra birçok takipçisi kısa sürede bu yazıyı paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading