Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayranının yok artık dedirten ifadesi ortaya çıktı! 'Her yolu deneyeceğim'

Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayranının yok artık dedirten ifadesi ortaya çıktı! 'Her yolu deneyeceğim'

Oyuncu Serenay Sarıkaya, saplantılı hayranı Tayfur Demirtaş'ın saldırısına uğramıştı. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınan Demirtaş'ın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Şimdilerde Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sıkça magazin gündeminde kendisine yer buluyor. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde Etiler'deki evine giderken takıntılı hayranı Tayfur Demirtaş tarafından saldırıya uğramıştı. Gözaltına alınmasının ardından nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına saplantılı hayranın ifadesi de ortaya çıktı.

"ALLAH KATINDA EŞ KILINDIK"

Sabah'ın haberine göre; saplantılı Demirtaş, ifadesinde Serenay Sarıkaya ile ruh eşi olduklarını belirterek  "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum" dedi.

"OLDUĞU HER YERE GİDECEĞİM"

Demirtaş, ünlü oyuncunun giydiği elbiselerin kendi elbiselerine benzediğini, vücudundaki dövmelerin de aynı olduğunu öne sürdü. İfadesinin devamında ise "Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim" diye konuştu.

ROL ALDIĞI DİZİ HAYATIMI ANLATIYOR

Saplantılı şahsın "Serenay benimkine benzer elbiseler giyiyor. Vücudundaki dövmeler benimkiyle aynı. Rol aldığı dizide benim hayatımı anlatıyor" ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading