Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya'dan Umut Evirgen açıklaması! İlk kez konuştu

Serenay Sarıkaya'dan Umut Evirgen açıklaması! İlk kez konuştu

Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıkaya, Umut Evirgen'le ilgili konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:33

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Şahmeran dizisinin çekimleri tamamlandı. Çekimlerin ardından İstanbul'a dönen Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

"ÇOK ORİJİNAL BİR İŞ"

Dijital platformda yayınlanacak olan projeyle ilgili konuşan Sarıkaya, "Çok eğlendik, şehir dışında olmak da çok iyi geldi. Oraları da çok sevdik, inşallah güzel bir şey çıkar. Yayınlanması hayli zaman alacak. Açıkçası bu kadar erken bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. Çok orijinal bir iş sizleri bekliyor diyebilirim. Dizi içime sindi." dedi.

"İLK GİYİŞİM DEĞİL"

Oyuncu, Adana dönüşünde giydiği ve sosyal medyada çok konuşulan terlikleriyle ilgili "O terlikleri ilk giyişim değil ki, daha önce de giydim. Her seferinde neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Sevdiğim terlikler" ifadelerini kullandı.

UMUT EVİRGEN İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen işletmeci Umut Evirgen'in sorulması üzerine "Söylenecek bir şey yok" demekle yetindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading