Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Seren Serengil'in Hadise açıklaması ortalığı karıştırdı! Reza ile mesajlarını okuduğunu söyledi! 'Ebru Gündeş'i şahit yazarım'

Seren Serengil'in Hadise açıklaması ortalığı karıştırdı! Reza ile mesajlarını okuduğunu söyledi! 'Ebru Gündeş'i şahit yazarım'

Seren Serengil, şarkıcı Hadise'yi hedef almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hadise'nin dava açmasının ardından Serengil, meydan okudu. Ünlü sunucu, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:57

Ünlü şarkıcı Hadise, Nisan ayında evlendiği Mehmet Dinçerler'den geçtiğimiz ay boşandı. Hadise'nin birkaç gün önce UNICEF'in düzenlediği etkinlikte yaptığı açıklamalar da gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Açıklamalar sosyal medyada çok konuşulurken, Söylemezsem Olmaz programı yorumcularından Seren Serengil'den ortalığı karıştıracak açıklamalar geldi. Hadise'nin UNICEF Türkiye Çocuk Hakları Savunucusu için doğru bir isim olmadığını söyleyen Serengil, şarkıcının Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu iddiasını hatırlattı.

O sözlerin ardından Hadise, hakkında çıkan haberlerle ilgili yasal haklarını kullanacağını açıkladı.  Ancak Serengil ve Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında yine Hadise'yi hedef alarak zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"BU EVLİLİĞİ KENDİNİ TEMİZLEMEK İÇİN YAPTI"

Bircan Bali, "Bu hikayede yanan Mehmet Dinçerler oldu. Lütfen, avukatın ve sen kulaklarını aç iyi dinle. Bu benim kendi düşüncem; sen bu evliliği kendi ismini kurtarmak, temizlemek için yaptın. Net böyle düşünüyorum. Bana dava açabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"REZA ZARRAB İLE MESAJLARINI OKUDUM"

Seren Serengil ise Hadise'nin açıklamasına ve avukatına sinirlenerek "Kadınlara 'k*ş*r' diyen avukatın var! Parasız avukatlık yapıp şöhret olayım kafasında. Bence bu yazıyı o yazdırdı. Çıksın Hadise okusun bu yazdıklarını anıracağım burada" dedi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"EBRU GÜNDEŞ MAHKEMEYE SEVE SEVE GELİR"

Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile mesajlaşmalarını gördüğünü iddia eden Serengil, aralarındaki ikişkiyi ispatlayabileceğini belirterek "Kadınları çocukları ağzınıza almayın. Ben o mesajları okudum Reza ile olan. Yetinmedim, Reza'nın avukatını aradım, avukat evet dedi. Ben söz verdiğim için burada söylemedim. Mahkeme aç bana Ebru Gündeş'i şahit yazarım. O da var ya seve seve gelir" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading