Yandex Metrica

Seren Serengil hakkında mahkemeden şoke eden karar! Annesini dolandırıp 30 milyon liralık evi aldığı öne sürülmüştü

Seren Serengil hakkında mahkemeden şoke eden karar! Annesini dolandırıp 30 milyon liralık evi aldığı öne sürülmüştü

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman'ı ömür boyu bakım sözleşmesi imzalatarak kandırdığı ve 30 milyon liralık evin tapusunu üzerine geçirdiği öne sürülmüştü. İddiaları yalanlayan Serengil hakkında mahkemeden şoke eden bir karar geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:05

Söylemezsem Olmaz programı yorumcularından Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde şaşırtan bir iddiayla gündeme geldi. Serengil'in annesi Nevin Teoman'ın bütün masraflarını karşılayacağını belirtip kandırarak Suadiye'deki evin tapusunu üzerine geçirdiği iddia edilmişti. Nevin Teoman ise ne imzaladığını bilmediğini söyleyerek mahkemeye başvurmuştu.

Mahkemeden Serengil ile ilgili karar çıktı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

1 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

TV100'den Levent Albayrak'ın haberine göre, Nevin Teoman'ın ardından Seren Serengil hakkında tedbir isteyene karşı, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunma, bununla birlikte tedbir isteyeni iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmeme maddeleri uyarınca 1 ay süre ile uzaklaştırma kararı verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading