Yandex Metrica

Seren Serengil'den sağlık durumuyla ilgili şoke eden açıklama! 'Midem yok, bu bir sağlık skandalı'

Seren Serengil'den sağlık durumuyla ilgili şoke eden açıklama! 'Midem yok, bu bir sağlık skandalı'

Geçirdiği mide ameliyatından sonra sağlığını kaybeden ve geçtiğimiz cuma günü operasyon geçiren Seren Serengil, sağlık durumu hakkında konuştu. Serengil, midesinin olmadığını ve organlarının yapıştığını açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:30

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, zayıflamak için geçirdiği operasyon sonrası Dumping Sendromu'na yakalanmış, cuma günü ise riskli bir ameliyata girmişti. Taburcu olan Serengil, Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

"BÜTÜN ORGANLARIM YAPIŞMIŞ"

"Sağlık adına skandal bir durum" diyen Serengil, "Aylardır ameliyat olacağım ama İzmir’deki doktorun videoyu vermesini bekliyoruz. Neden kaçtıklarını anlıyoruz. Bütün organlarım yapışmış" dedi.

"3-5 KİLODAN FAZLA ALAMAYACAĞIM"

Ameliyattan önce çok kötü durumda olduğunu söyleyen Serengil, "Aslında benim ameliyatım altı saat sürecekti; midem bağlanılacaktı midem bağlanamadı çünkü midem yok. 3-5 kilo alabileceğim ama daha fazla alamayacağım. Ben isteyebilirim ama doktorum bana bu ameliyatı yaptırmaması gerek. Bu bir sağlık skandalıdır. Ağrılarım var, dikişlerim var karnımda" şeklinde konuştu.

"MUSTAFA BANA BİR ARMAĞAN"

Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya süreçteki desteği için teşekkür etti. Arto ile sahneye çıkacağını duyuran şarkıcı, "Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Sibel Can, Yeşim Salkım hepsi beni aradı. Mustafa Tohma’nın ailesine teşekkür ediyorum. Bunca yıl çektiklerimden sonra bana bir armağan olarak geldi. Tuvaletime kadar o götürüyordu. Hepinizin huzurunda ona teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading