Yandex Metrica

Seren Serengil'den Merve Boluğur ve Mert Aydın hakkında bomba açıklama! Survivor'a katılacakları iddia ediliyordu

Seren Serengil'den Merve Boluğur ve Mert Aydın hakkında bomba açıklama! Survivor'a katılacakları iddia ediliyordu

Merve Boluğur ve Mert Aydın gündeme gelmeye devam ediyor. İkilinin Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı öne sürülmüştü. Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, çift hakkında çarpıcı bir yorum yaptı.

Magazin

31.03.2024, 14:45

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ve Mert Aydın, Kasım ayında boşanmış daha sonra birlikte görüntülenmişti. Eski eşlere Acun Ilıcalı'dan teklif geldiği, Survivor 2023 kadrosuna katılacakları iddia edildi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil'den çok konuşulacak yorumlar geldi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"MERVE HERKESLE KAVGA EDER"

Arto, "Giderlerse Mert daha fazla kalabilir ama bence Merve 3 hafta civarı kalabilir" derken, Seren Serengil ise "Merve orada herkesle kavga eder. İyi olabilir bence." ifadelerini kullandı.

Bircan Bali ise Merve Boluğur'la ilgili yorumunda "Merve diskalifiye olmazsa sonuna kadar kalır biliyor musun? Diskalifiye olur o diskalifiye" dedi. Serengil ise "Orada bütün şeyler açlıkla alakalı yani. Çok zayıf Merve, çok aç kalırsa… Bilemiyorum" şeklinde yorum yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading