Yandex Metrica

Seren Serengil'den kötü haber geldi! 'Öleceğim beni kaybedeceksiniz'

Seren Serengil'den kötü haber geldi! 'Öleceğim beni kaybedeceksiniz'

Zayıflamak için operasyon geçiren ve daha sonra Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, canlı yayında sevenlerini üzecek açıklamalarda bulundu. Serengil, 'Geri dönüşüm ameliyatı olmazsam kemiklerim kırılacak' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, zayıflama ameliyatı geçirdikten sonra zor günler yaşıyor. Operasyon sonrası Dumping Sendromu'na yakalanan Serengil, canlı yayında sevenlerini üzen bir haber verdi.

Kilo takıntısı olduğunu söyleyen Serengil, "Çocuk sahibi olmak için hormon tedavilerimi oldum. Şiştim şiştim, sonrasında bu zayıflama hırsım beni bu noktaya getirdi." dedi.

"AGRESİF BİR AMELİYATMIŞ"

Mide ameliyatı olduğunda bir problem yaşamadığını dile getiren sunucu, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ancak sonra yaptırdığım ameliyat çok agresif bir ameliyatmış. Meğer o ameliyatın en yapılmaması gerekeni yapılmış. Hani 250–300 kilolara çıkıyorsun da ölmek üzeresin, son çıkış olarak bu ameliyatı yapıyorlar. 

Ben bu ameliyata gittiğimde, doktor bana uygulanabileceğini söyledi ama ben 70 kiloydum. Yani 70 kilo bir hastaya bu ameliyatın yapılmaması gerekiyormuş. Karaciğer yağlanmam vardı ama üst boyutta değildi. Bu ameliyatı olduktan iki ay sonra fenalaşmalarım başladı."

"NE YERSEM VÜCUT ALMIYOR"

Serengil, "Çok yemek yiyorum ama neresi kesildiyse bağırsağımın, doktorumla asla konuşamadığım için ve videosunu bize vermediği için... Yemek yiyorum ama vücut enzimleri almıyor. Ne yersem yiyeyim yaramıyor." diye konuştu.

"KEMİKLERİM KIRILMAYA BAŞLAYACAK"

Bu ameliyattan geriye dönüşün çok zor olduğunu, hayati riski olduğunu belirten ünlü sunucu, "Bu ameliyatı olmasam 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak ve zaten karaciğer yetmezliğinden siroz olacağım. Zaten ölüp beni kaybedeceksiniz. Geri dönüşüm ameliyatını yapmak zorundayım. Hayat doluyum, iyileşmek istiyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading