Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seren Serengil'den Ece Erken'le ilgili şoke eden açıklama! 'Tuvalete düşürdüğü ilaçları içiyor'

Seren Serengil'den Ece Erken'le ilgili şoke eden açıklama! 'Tuvalete düşürdüğü ilaçları içiyor'

Seren Serengil, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken'in son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Serengil, 'Kendinde değil, yaşamak istemiyor.' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Nihat Doğan ise Ece Erken'in açıklamalarına tepki göstererek "Ece bırak top çevirmeyi her şeyi açık açık anlat. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de" demişti.

"ETEĞİMDEKİ TAŞLARI DÖKMEK İSTEMİYORUM"

Bu sözlerin ardından Söylemezsem Olmaz yorumcularından Seren Serengil açıklamalarda bulundu. Ece Erken'in iyi olmadığını belirten Serengil, "Hiç de sizin bildiğiniz gibi değil. Yazıktır bu kızı yaralamayın. Eteğimdeki taşları dökmek zorunda olmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

"SÜREKLİ İLAÇ İÇİYOR, KENDİNDE DEĞİL"

Ünlü sunucunun annesini ilaçları sakladığını ve ilaç vermek istemediğini söyleyen Serengil, "İlaçları iç çamaşırına saklıyor tuvalette düşüyor, oralardan alıp içiyor. Kendinde değil. Yaşamak istemiyor. Canımız acıyor elimizden bir şey gelmiyor, bir şey söylemek istemiyor" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading