Yandex Metrica

Seren Serengil'den dikkat çeken evlilik ve çocuk açıklaması!

Seren Serengil'den dikkat çeken evlilik ve çocuk açıklaması!

Dumping Sendromu nedeniyle zor günler yaşayan ve ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Seren Serengil, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Yaşadığı zayıflama ameliyatının ardından dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil, zor günleri geride bıraktı. Geçtiğimiz ay zorlu bir operasyon geçirip sağlığına kavuşan Serengil, ekrana geri dönmüştü. 

Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Serengil, sahnelere geri dönme kararı aldığını ve Batum'da sahneye çıkacağını açıkladı.

"ŞU AN ARANIZDA OLMAYABİLİRDİM"

Ameliyat sonrası üç kilo aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Serengil, "Şu an belki aranızda olmayabilirdim. Üç kilo aldım otuz kilo almış gibi seviniyorum. Kıyısından döndüm yani. Bağırsağı tekrar yerine getirdiler güzel bir ameliyat getirdim, o bayılmalarım da kalmadı" diye konuştu.

"EVLİLİK DEFTERİ KAPANDI"

Evlilik defterinin kendisi için kapandığını ve çocuk sahibi olmaktan vazgeçtiğini söyleyen Serengil, "Çocuk yapmaktan vazgeçtim yapamıyorum da zaten. Ben aile olmak istediğim için çocuk olsun istedim ama olmadı, evlenmeyi de düşünmüyorum artık. Evlilik de bitti. Hep üzüyor onu düşünmek üzülmek istemiyorum, mutlu olmak istiyorum. Hep çocuk olsun istedim ama olmadı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading